Български хокей на лед

  [BG]   EN   RU  

 
Рейтинг: 3.00
(1630)
Начало
История
Правила
Новини
Национален отбор
Клубове
Първенство
Класиране
Форум
Галерия
Видео
Тренировки
Връзки
Календар
За контакти
Линкове



Новини / Рефери и комисии

Вземи в gLOG
07 Октомври 08, 20:13 / Автор: maximov
Диньо Кръстев бе преизбран за шеф на съдиите
На годишното общо събрание на съдиите Диньо Кръстев бе преизбран за председател на републиканската съдийска колегия

Диньо Кръстев бе преизбран за председател на съдийската колегия


Диньо Кръстев бе преизбран за председател на републиканската съдийска колегия към Българската федерация по хокей на лед. Това стана на годишното общо отчетно събрание на съдиите. Делегатите гласуваха нов тригодишен мандат за Кръстев.
Ново е бюрото на колегията. В него влизат Петър Славчев, Димитър Цицелков, Димитър Симов и Стефан Костадинов и Диньо Кръстев (като председател). Взето бе решение съдиите да се събират всеки понеделник, за да се отчитат грешките и да набелязват мерки за тяхното коригиране.
Дългоочакваният сезон започва на 15 октомври с първенството за мъже, което бе отложено от пролетта. След това ще има кръг от купата на България и редовния сезон 2008/2009 година. В мъжкото първенство ще играят четири отбора - "Славия", "Спартак", "Академика" и ЦСКА.
На България бяха дадени три световни първенства. Най-важното от тях е шампионатът на планетата за мъже в група "Б" дивизия 2. Той ще се състои от 6 до 15 април 2009-а година.
Другите две са за младежи до 20 години (група Б дивизия 2) от 5 до 12 март 2009-а година и за юноши до 18 години (група Б дивизия 2) от 26 до 30 декември 2008-а година.
 
 

 
                                                                                               Източник: www.topsport.ibox.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1763