Български хокей на лед

  [BG]   EN   RU  

 
Рейтинг: 3.00
(1630)
Начало
История
Правила
Новини
Национален отбор
Клубове
Първенство
Класиране
Форум
Галерия
Видео
Тренировки
Връзки
Календар
За контакти
Линкове



Новини / Национали

Вземи в gLOG
07 Октомври 08, 20:36 / Автор: maximov
Националният ни отбор замина днес за Анкара
Хокеистите ни ще пътуват с автобус 900 км до Анкара. "Федерацията няма достатъчно средства", обясни Добромир Христов, шеф на централата.

Мъжкият национален отбор по хокей днес замина за турската столица Анкара


Националният отбор на България по хокей на лед за мъже днес заминава за турската столица Анкара, където ще вземе участие в квалификация за олимпийските игри във Ванкувър след 2 години.
В групата на България са още домакините от Турция, Испания и Мексико. Първият мач на нашите е срещу Мексико в четвъртък (9 октомври, 15:30 ч.). На 10 октомври в петък от 19:00 ч. България ще се изправи срещу Турция, а в последния ден на турнира - на 11 октомври от 15:30 ч. е мачът с Испания. Националният селекционер Георги Миланов ще може да разчита на трима вратари - ветеранът Константин Михайлов, Кирил Въжаров (и двамата от "Славия") и дошлият от Канада Тодор Петков. В състава са още Алексей Йотов, който играе в руския "Витяз", както и бившият треньор на националите Стоян Бъчваров, играл дълги години в Турция.
Победителят от турнира продължава в следващия кръг, където ще се изправи срещу Казахстан, Холандия и Естония от 6 до 9 ноември в естонския гр. Нарва.
 

 
Източник: www.kunki.org

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6637