Български хокей на лед

  [BG]   EN   RU  

 
Рейтинг: 3.00
(1630)
Начало
История
Правила
Новини
Национален отбор
Клубове
Първенство
Класиране
Форум
Галерия
Видео
Тренировки
Връзки
Календар
За контакти
Линкове



Новини / Национали

Вземи в gLOG
11 Април 09, 22:55 / Автор: maximov
Загубихме от Испания с 3:7
Българите натрупаха 56 минути наказания и това им попречи да се противопоставят на испанците

Загубихме от Испания с 3:7, но въпреки загубата си осигурихме участието в групата и догодина


България се прости с възможността да се пребори за третото място на световното първенство след загуба от Испания с 3:7 (1:1, 1:2, 1:4). Хокеистите ни записаха рекордните 75 минути наказания в двубоя, от които решаващо бе изгонването на вратаря Константин Михиайлов секунди преди края на втората част при резултат 2:3. Освен него Мартин Миланов и Роман Моргунов бяха наказани за по 10 минути по време на срещата.

Мачът започна с гол за българския отбор, дело на Станислав Мухачов в 7-ата минута, с който нашите поведоха в резултата. Испания стигна до равенство в 13-ата минута чрез Гарсия. През втората третина гостите поведоха в 29-ата минута, а Росен Стефанов изравни в 37-ата. Все пак, иберийците се оттеглиха с гол аванс, постигнат в 38-ата минута, а 3 секунди преди края на втората третина вратарят Константин Михайлов бе отстранен от игра до края на мача.

В третата част испанците успяха да постигнат нови 4 гола, които им донесоха крайния успех. България се добра само до още едно попадение, дело на Роман Моргунов, който получи и наградата за най-добър състезател от нашите след края на мача. В останалите срещи от вчера Южна Корея разгроми ЮАР с 15:0, а Белгия се разправи с Мексико с 9:1. Днес е почивен ден, а утре са последните мачове. Българският отбор ще играе срещу Мексико от 19:00 ч.

 
                                                                                                        Източник: www.kunki.org


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0274