Български хокей на лед

  [BG]   EN   RU  

 
Рейтинг: 3.00
(1630)
Начало
История
Правила
Новини
Национален отбор
Клубове
Първенство
Класиране
Форум
Галерия
Видео
Тренировки
Връзки
Календар
За контакти
Линкове



Новини / Първенство и клубове

Вземи в gLOG
06 Декември 09, 12:58 / Автор: lureno19
ЦСКА унизи "Левски", "Славия" разгроми "Айсберг"
"Армейците" решиха мача още в първата третина, "Белите вълци" разбиха "ледовете"

ЦСКА унизи "Левски", "Славия" отново разгроми "Айсберг"

 "Левски" - ЦСКА 2:9

ЦСКА срази "Левски" с 9:2 (4:1, 2:0, 3:1) в дербито от държавното първенство по хокей на лед. Срещата се игра при много лоши условия в малката зала на Зимния дворец, късно в четвъртък вечерта. По три шайби за победителите нанизаха  Атанас Атанасов и Ангел Стумбов, а по една добавиха Иван Велев, Петър Димов и Тони Здравков. За "сините" точни бяха Иван Симеонов и Иван Маринов. В срещата нямаше интрига, след като ЦСКА поведе с 4:0 през първата част. В залата имаше доста публика, но за разлика от друг път тя се държа прилично заради масираното полицейско присъствие, като димното шоу от предната среща не се повтори, може би защото най-върлите фенове на ЦСКА по същото време бяха заели местата си на „Крейвън Котидж“ в Лондон, където драха гърла в подкрепа на футболния тим.

Отборът на ЦСКА след тази победа записа втори успех в рамките на три дни, след като преди това успя да победи и "Айсберг" със 7:2 във вторник. По този начин „червените“ се затвърдиха на второ място във временното класиране с 9 точки, но и с мач по-малко, защото трябва да доиграят мача срещу "Левски" от първия кръг, в който водеха с 4:0. Лидер е "Славия" с пълен актив от 15 точки.

В другия мач от шампионата "Славия" разби "Айсберг" с 19:4 (6:0, 3:2, 10:2), в своята зала в столичния квартал "Овча купел". Следващият мач от първенството е дербито между "Славия" и ЦСКА – във вторник (8 декември) от 20:30 ч. в Зимния дворец.


 

                                                                                                     Източник: www.prosport.bg


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.0596