Български хокей на лед

  [BG]   EN   RU  

 
Рейтинг: 3.00
(1630)
Начало
История
Правила
Новини
Национален отбор
Клубове
Първенство
Класиране
Форум
Галерия
Видео
Тренировки
Връзки
Календар
За контакти
Линкове



Новини / Рефери и комисии

Вземи в gLOG
17 Декември 09, 23:19 / Автор: lureno19
Кръстев смени Кръстев начело на БФХЛ
Красимир Кръстев е новият президент на родната хокейна федерация

Красимир Кръстев смени Димитър Кръстев начело на БФХЛ

 

На извънредно Общо събрание на Българската федерация по хокей на лед, състояло се в понеделник вечерта в сградата на Министерството на физическото възпитание и спорта, бе избран нов председател на организацията на мястото на подалия оставка Добромир Кръстев. Присъстваха делегати на всички 12 клуба, членове на общото събрание ("Славия", ЦСКА, "Левски-Академик", "Левски", "Ледени дяволи", "Динамо", "Торпедо", "Червена звезда", "Айсберг", "Хасково", "София скейтинг клуб" и "Ледени искри").

Събранието започна с близо половин час закъснение от предварително обявения начален час - 18:00 ч. За председателстващ бе избрана единодушно госпожа Стефка Костадинова - юрист. Предварително обявения дневен ред бе гласуване на бюджета на федерацията за 2010 г., избор на нов член на управителния съвет, освобождаване на досегашния председател на управителния съвет и избор на нов.

Делегатите приеха предложения бюджет в размер на 388 970 лв като голяма част от парите трябва да дойдат от министерството на спорта. За нови членове на управителния съвет бяха предложени Веселин Юруков, представител на хокеен клуб "Левски-Академик" и Доменико Евтимов, издигнат от ЦСКА. С осем гласа "за" място в управляващия орган намери 33-годишният Юруков. Единственият кандидат за шеф на родната хокейна централа - общинският съветник от Сливен Красимир Кръстев, събра 9 гласа "за", които бяха достатъчни да оглави федерацията. След избора той обеща да работи за популяризиране на хокея, засилване на позициите на този спорт в родната спортна централа, както и акцент в работата с децата. Досегашният председател Добромир Кръстев пожела успех на приемника си.
 

                                                                                                     Източник: www.kunki.org


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5292